Over Sunski

Logo sunski zonnebrillen

đź’› Over Sunski
Sunski is dé hipste zonnebrillenontwerper en -producent uit het zonnige San Francisco, Californië. Toegewijd aan ontwerpinnovatie, pasvorm, comfort, stijl en duurzaamheid. En nu ook verkrijgbaar in Nederland bij No.1ssue!

đź’› Design
Sunski ontwerpt en produceert volledig originele zonnebrilmonturen, afwerkingen en kleuren met behulp van zelf ontwikkelde duurzame materialen. Bij Sunski nemen we duurzaamheid serieus. 

đź’› Plasticvrije verpakking
De gerecyclede verpakking gebruikt innovatieve origami-vouwen om het product te beschermen en is trots plasticvrij.

logo 1 percent for the planet

đź’› 1% voor de planeet
Sunski gelooft erin dat bedrijven verantwoordelijkheid moeten nemen om van de wereld een betere plek te maken. Daarom is Sunski sinds de eerste dag trots lid van 1% for the Planet. Als onderdeel van het lidmaatschap doneert Sunski één procent van de omzet aan non-profitorganisaties op het gebied van milieu. Met elke aankoop van Sunski dragen onze klanten rechtstreeks bij aan ongelooflijke goede doelen die zich inzetten voor de bescherming van ons milieu.

logo climate neutral

đź’› Klimaatneutraal
In samenwerking met Climate Neutral, een onafhankelijke non-profitorganisatie, die de ecologische voetafdruk meet, helpt te verminderen en te compenseren. Sunski's CO2-neutrale duurzaamheidsinitiatief zorgt ervoor dat Sunski de volledige ecologische voetafdruk van het bedrijf beheerst. 

đź’› Gerecyclede monturen
Elk Sunski-montuur is gemaakt van ons gepatenteerde, gerecyclede materiaal dat lichtgewicht, comfortabel en duurzaam is.

đź’› Gepolariseerde lenzen
Gepolariseerde lenzen verminderen schittering en maken het leuker om in de zon te zijn. Elk paar Sunski's is gepolariseerd. De lensexpertise van Sunski komt voort uit jarenlange R&D die heeft geleid tot gepatenteerde lenstechnologie. We zijn trots op de kwaliteit en consistentie van de lenskwaliteit die concurrenten in onze prijsklasse simpelweg niet aanbieden.

  đź’› Universele, comfortabele pasvorm
  Sunski-monturen passen op elk gezichtstype en verschuiven niet. Lichtgewicht materialen zorgen ervoor dat je de zonnebrillen de hele dag comfortabel kunt dragen.

  đź’› Kwalitatief hoogwaardig
  Wij geloven in kwaliteit, vakmanschap en stijl tegen een goede prijs.

  đź’› Vervangende lenzen
  Een gekraste lens is geen reden om een ​​goed montuur weg te gooien. Er zijn vervangende lenzen beschikbaar voor alle Sunski-stijlen.

  đź’› We love Sunski
  Als enthousiaste gebruikers van meerdere Sunski zonnebrillen zijn we jouw persoonlijke testpanel geweest de afgelopen jaren en alleen op basis daarvan waren we ervan overtuigd dat we Sunski nu ook in onze webshop willen aanbieden. We weten zeker dat jij straks ook fan bent van dit toffe duurzame merk. Met de verschillende modellen en stijlen is er altijd een Sunski die bij jou past. Kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en tegen betaalbare prijzen, we love it! 🖤

  Shop hier meteen je nieuwe favoriete Sunski zonnebril! đź’›