Retourneren & klachten

Retourtermijn
Indien je bestelling niet uitgesloten is van retournering dan kun je je bestelling retourneren binnen 14 dagen, ingaande op de dag van ontvangst van het artikel.
 Onder welke voorwaarden geretourneerd kan worden en welke artikelen uitgesloten zijn van retournering lees je hieronder:

Retourvoorwaarden
 • Retouren worden alleen geaccepteerd indien aangemeld binnen de retourtermijn van 14 dagen, je hebt daarna nog 3 extra dagen om het artikel naar ons te verzenden.

 • Artikelen zijn niet gedragen en/of gewassen. De artikelen zijn derhalve volledig schoon en bevatten geen vlekken (zoals van voedsel-/drank-/make-up etc.), geen geuren, (zoals dieren-/sigaretten-/lichaamsgeuren), geen (dieren)haren, geen stof etc. 
en zijn onbeschadigd.
 • Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.

 • De originele hangtag is nog bevestigd aan het item.

 • Indien redelijkerwijs mogelijk wordt het item in de originele verpakking retour gestuurd.

 • Het verzendrisico en de verzendkosten van retourneren zijn voor de koper.
 • Onvoldoende of niet-gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.

 • Product- en/of leverfouten dienen binnen 14 dagen na levering met omschrijving aan ons gemeld te worden.

 • Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan, behouden wij ons het recht voor om zending terug te sturen en jou de verzendkosten hiervan in rekening te brengen.
Uitgesloten van retournering
 • Bedrukte kleding kan niet geretourneerd worden omdat deze door ons persoonlijk gedrukt wordt op bestelling, door het plaatsen van een bestelling geef je hier opdracht voor.
 • Sieraden en lingerie kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden mits de bestelde producten aantoonbaar in ongebruikte staat zijn en zich bevinden in de originele, onbeschadigde en ongeopende verpakking.
Retourprocedure


Wil je andere artikelen retourneren? Dat vinden wij natuurlijk erg jammer, maar dat is geen enkel probleem. Hieronder vind je de procedure die wij hanteren voor retouren:
 1. Stuur een e-mail naar order@no1ssue.com met je ordernummer en welke artikelen je wilt retourneren.
 2. Indien je retour aan de voorwaarden voldoet, ontvang je na beoordeling hiervan, per mail een retourbevestiging.
 3. Verpak het te retourneren item, samen met het retourformulier, in de originele verpakking.
 4. Verzend je pakket naar het retouradres dat je van ons ontvangt bij de retourbevestiging en bewaar het verzendbewijs.
 5. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer je retourzending is verwerkt.
 6. Binnen 10 werkdagen ontvang je het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug op je rekening. Terugbetalingen kunnen uitsluitend plaatsvinden via de oorspronkelijke betaalmethode.
Indien niet aan bovenstaande retourvoorwaarden is voldaan, behouden wij ons het recht voor om zending terug te sturen en de verzendkosten hiervan in rekening te brengen.

Klachten
Is er iets niet helemaal naar wens? Is er iets defect aan het ontvangen artikel? Is je bestelling niet (helemaal) aangekomen? Wat voor klacht je ook hebt, meld het ons alsjeblieft. 

Neem contact op met onze klantenservice door een mail te sturen naar shop@no1ssue.com. Stuur ons een uitleg van je klacht en indien van toepassing een foto van de klacht o.v.v. je ordernummer dan zullen wij je klacht beoordelen en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen. We beantwoorden je mail binnen enkele dagen na ontvangst. Mocht er meer tijd nodig zijn, dan laten we je dat z.s.m. weten.