Het is no issue to be vegan and sustainable bij No.1ssue

Het is no issue to be vegan and sustainable bij No.1ssue

Uiteraard is dat no issue bij No.1ssue want alle producten in onze webshop zijn altijd 100% vegan en zo duurzaam mogelijk.

7 facts hoe wij daar zorg voor dragen:

    1. Verspilde voorraad voorkomen
     Om onverkochte voorraad en dus verspilling zo veel mogelijk te voorkomen, wordt al onze bedrukte kleding door ons persoonlijk op maat bedrukt na bestelling. Bedrukken doen wij uiteraard vegan en zo duurzaam mogelijk door middel van vegan gecertificeerde hoogwaardige folie en watergedragen zeefdruk.

    2. Vegan kledingbedrukking
     Alle bedrukte items worden bedrukt met hoogwaardige, door het V-Label EU, vegan gecertificeerde flex bedrukking en/of watergedragen zeefdruk. Zo dragen wij zorg voor een zo duurzaam mogelijk en 100% vegan bedrukking.

    3. Plasticvrij verpakken
     Wij verpakken je bestelling volledig plasticvrij.

    4. Duurzaam drukwerk
     Al onze drukwerken, van kledingtag tot verzendzak, zijn duurzaam én vegan gedrukt op gerecycled papier (lees voor meer info over duurzaam drukwerk onze blog hierover).

    5. Duurzaam verzenden
     Verzenden zal het milieu altijd belasten maar dat doet zelf reizen met de auto of openbaar vervoer naar de winkel ook. In welke mate verzending belastend is, hangt af van de vervoerder. Wij hebben ervoor gekozen om alleen samen te werken met vervoerders die duurzaamheid belangrijk vinden en milieubesparende maatregelen nemen. (lees meer over zo duurzaam mogelijk verzenden in onze blog hierover).

    6. Mensen
     Goede arbeidsomstandigheden, een fijne werksfeer, een vegan werkomgeving en inclusiviteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Uiteraard geldt dat niet alleen voor de mensen die bij ons werken maar ook voor de mensen waar we mee samen werken of die onze producten maken, rechtstreeks voor ons of voor de leverancier waar wij onze producten kopen. We zullen, voor zover dat binnen onze mogelijkheden ligt, ten alle tijden ons uiterste best doen om dit te waarborgen.

    7.  Maatschappelijke betrokkenheid
     Wij vinden dat je geen vegan, duurzaam bedrijf kunt zijn als je niet maatschappelijk betrokken bent. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent dat wij rekening houden met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Hoe wij hiervoor zorgdragen op het gebied van mens en milieu las je hierboven. Hoe wij daar vorm aan gaan geven op maatschappelijk gebied zijn we nog verder aan het uitwerken, je kunt hierbij denken aan donaties of hulp aan goede doelen. We houden je op de hoogte van onze concrete acties.