Op zoek naar een duurzaam, vegan cadeau? Dit zijn onze kadotips!

Op zoek naar een duurzaam, vegan cadeau? Dit zijn onze kadotips!

Ben jij op zoek naar leuke cadeau-ideeën en cadeautips voor duurzame cadeaus? Of kun je dat ene toffe vegan cadeau maar niet vinden? Hieronder vind je onze 5 favoriete duurzame vegan kado's voor elk budget!

Tegenwoordig is het een hele toer om een leuk cadeautje te vinden. In de tijd waarin we leven lijkt het wel of iedereen 'alles' al heeft. En daarbij is duurzaamheid en de impact van spullen op het milieu een actueel onderwerp. Bij No.1ssue vinden we dit een heel belangrijk onderwerp daarom doen we er alles aan om onze producten zo duurzaam mogelijk te maken. En duurzaamheid gaat volgens ons hand-in-hand met veganisme. Daarom zijn al onze producten niet alleen duurzaam (biologisch katoen, gerecyclede materialen, vegan duurzaam drukwerk, plasticvrije verpakkingen etc.) maar ook 100% vegan.

Met deze cadeautips heb je een origineel duurzaam geschenk voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardagscadeau, kerstcadeau, bedankje, housewarming of zo maar als lief gebaar is 🖤

Natuurlijk is het mogelijk dat wij je cadeautje rechtstreeks voor je versturen met een handgeschreven kaartje met jouw tekst erop! Zet je tekst eenvoudig in het opmerkingenveld in de winkelwagen of mail naar shop@no1ssue.com en wij regelen het voor je! 🖤

De 5 duurzame vegan cadeautips van No.1ssue:

1) Cadeaubon / Gift cart v.a. € 5,-
Een passend cadeautje voor ieder budget zónder keuzestress 🖤

Verkrijgbaar vanaf € 5,- (Staat het door jou gewenste bedrag er niet tussen? Combineren is mogelijk). Na betaling ontvang je de cadeaucode direct in je mail. De No.1ssue cadeaubon is besteedbaar in de gehele webshop en hoeft niet in één keer uitgegeven te worden, het restbedrag blijft gewoon bewaard voor een volgende bestelling.

Bij afname van meerdere cadeaubonnen voor bedrijven bijvoorbeeld voor in het kerstpakket zijn de cadeaubonnen ook te personaliseren met bedrijfslogo, neem hiervoor vooraf even contact op!

2 ) Toffe vegan totebag / canvas tas € 17,95
Een tas komt altijd van pas 🖤 

Onze XL canvas tas is lekker ruim en duurzaam gemaakt van stevig biologisch katoen. Als herbruikbare boodschappentas, gymtas of schooltas, deze canvastas is van alle markten thuis! Tof bedrukt met elk design uit de shop. Love it!

3) Gave keukenschort € 25,95
Wel of geen keukenprins(es) of knoeipotje (zoals ik 🙈) een keukenschort is altijd een gezellig idee 🖤

Onze schorten zijn bedrukt met gezellige designs en zijn duurzaam gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Lekker lang, one size fits all. En voor alle kerstlovers ook meerdere kerstuitvoeringen!

 

4) Trendy t-shirt € 24,95
Een fijn t-shirt van biologisch katoen met een toffe bedrukking 🖤 

Duurzame t-shirts zijn altijd een goed idee toch?! Onze t-shirts zijn bedrukt met toffe teksten die jouw boodschap uit kunnen dragen en een mooi gesprek kunnen openen.

5) Duurzame zonnebrillen v.a. € 59,-
Hippe zonnebrillen gemaakt van gerecyclede materialen 🖤

Superfijne zonnebrillen van hoogwaardige kwaliteit die je de hele dag en het hele jaar door bij ieder zonnestraaltje graag draagt! Lees hier meer over dit toffe merk!